aktualizováno: 17.03.2024 19:39:53

Amber Bohemia

v roce 2018


v roce 2018

 

18.7.2018
Dnes odešla  za Duhový most – vždy upravená, elegantní, spolehlivá a zodpovědná – naše milovaná Týnuška.  Náš „odborový předák“ – vždy věděla na co má nárok, co má dostat, kdy to má dostat a jak to má dostat a nekompromisně na tom trvala nejen pro sebe – pro všechny.

Týnuško, doufám, že i za Duhovým mostem nastolíš pořádek, nám budeš chybět navždy. Tvůj obrázek na logu berňáků v nouzi budeme mít před očima stále, tvé oblíbené místo a něžný pohled – taková jsi byla, nejhodnější  štěně, které kdy u nás vyrůstalo a nejspolehlivější stvoření celé smečky vždy a za každé situace.

Holčičko milovaná, děkujeme ti za krásných 11 let ve tvé společnosti, za tvou lásku a oddanost, za potomky, vnoučata a pravnoučata – tvoje něžná a oddaná dušička je v nich kouskem u nás doma stále.

Pivo a ementál, to bylo poslední dny to jediné, co ti ještě chutnalo, snad toho budeš mít dostatek i ve psím nebi. Odešla jsi i se svou královskou korunou a muškáty – to vše k tobě patří, královničko naše jedinečná. Moc to bolí ale tobě už je dobře a to je nejdůležitější.

Sbohem, lásko salašnická, nezapomenutelná holčičko naše.